Керівництво Управління ДСНС України у Кіровоградській області звертається до чорнобильців

Грудень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС!

Ось уже майже три десятиліття відділяють нас від Чорнобильської катастрофи. Невпинно минає час і невблаганно рідіють Ваші ряди - тяжка праця та сповнені небезпеки випробування не минають безслідно. Разом з тим, серед Вас ніколи не було й немає боягузів та малодушних:

Ви завжди діяли, як того вимагали обставини і веліло Ваше серце. А серце вимагало рішучих дій, щоб вберегти людей від руйнівного впливу вбивчої радіації. Ви були й залишаєтесь гідним наслідування прикладом для всього людства, оскільки аварія в Чорнобилі залишила свій слід не лише в житті українців.

На Вашому рахунку десятки попереджених, своєчасно виявлених та погашених пожеж на станції, інших важливих об’єктах, в населених пунктах, інших територіях 30-кілометрової зони, десятки тисяч квадратних метрів дезактивованих площ конструкційних елементів будівель і територій та значний обсяг інших, виконаних в умовах радіаційного забруднення, робіт.

Поступово віддаляюються від нас події тих скорботних часів. Але пам'ять про героїчну і водночас трагічну участь у ліквідації аварії на ЧАЕС та її наслідків незабутня.

Глибока шана та безмежна вдячнісь Вам, шановні ліквідатори, за виявлені відданість, самопожертву й героїзм! Бажаємо Вам міцного здоров’я та довгих років життя, достатку й родинного тепла, миру і душевного спокою, впевненості у завтрашньому дні.

Керівництво Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool