Керівництво Управління ДСНС на Кіровоградщині взяло участь у засіданні Державної комісії

Січень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

12 січня в режимі відеоконференції в ДСНС України під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка відбулось засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо аналізу дій центральних та місцевих органів влади під час ускладнення погодних умов у грудні 2017 року, а також затвердження плану дій з підготовки до ймовірного погіршення погоди у 2018 році.

У засіданні взяли участь Голова ДСНС Микола Чечоткін, а також представники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, голови регіональних штабів з ТЕБ та НС. 

Кіровоградську область представили голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко, т.в.о. начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов та члени обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

По завершенню відеоконференції очільник Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко окреслив головні завдання, що стоять перед органами управління, транспортної інфраструктури, систем енерго-, газо-, тепло-, водопостачання, зв'язку, медичними установами та об'єктами соціальної сфери Кіровоградської області в зимовий період при ускладненні погодних умов.

Враховуючи пониження температурного режиму, з метою забезпечення на території області належних умов для життєдіяльності громадян у зимовий період функціонують 43 стаціонарні пункти обігріву, про місцезнаходження яких здійснюється постійне інформування громадян через власну веб-сторінку Управління ДСНС в області (рубрика «Громадянам») та обласні інформаційні агентства.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool