Керівництво Служби автомобільних доріг контролює будівництво об'їзної дороги навколо Знам'янки

Вересень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

Цього року Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області, нарешті, продовжила будівництво об’їзної дороги міста Знам’янка, яке розпочалося ще кілька років тому, але через відсутність фінансування роботи припинилися. Зараз активно будують перші шість кілометрів дороги – км 0-6.

Об’єкт стратегічний, тож права на помилку немає. Очільник Служби Вадим Коюденко майже щоденно особисто перевіряє хід робіт. Сьогодні, 18 вересня, він провір виробничу нараду з підрядником та інженером служби, який відповідає за дану ділянку безпосередньо на будівництві.

Я бачу, що робота йде і робите ви її якісно, та я не задоволений темпами виконання, - наголосив Вадим Коюденко. – Сезон будівництва добігає кінця і синоптики вже цього тижня прогнозують погіршення погоди, в тому числі і зливи. Земляні роботи ви повинні завершити в найкоротші терміни. Якщо треба – працюйте без вихідних, беріть субпідряд, але до кінця року ми повинні покласти на цих шести кілометрах асфальт, - додав начальник Служби.

На перших трьох кілометрах вже майже на 91% є виконання по влаштуванню земляного полотна. На ділянці км 3-6 дещо кращі показники. Тут земляне полотно влаштовано на 68%, підстилаючий шар з відсіву – 45% та на 35% влаштована основа із щебенево-піщаної суміші.
Нагадаємо, фінансується будівництво за кошти державного бюджету. Підрядником виступають дві підрядні організації – ТОВ «Ростдорстрой» та ПрАТ «Коммунтранс».

Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool