Керівництво Одеської залізниці привітало студентів-першокурсників із Днем знань

Вересень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

Цьогорічний День знань для студентів-першокурсників Одеського коледжу транспортних технологій залишить по собі немало приємних спогадів, адже це не лише початок нового навчального року, всенародне свято мудрості; це свято символізує початок важливого етапу, який стане міцним фундаментом для ґрунтовних професійних знань майбутніх працівників Одеської магістралі.

Делегати від залізниці – начальник служби кадрової і соціальної політики Костянтин Стрембіцький та перший заступник голови Дорпрофсожу Ігор Соловйов привітали студентів на святковій лінійці.

Директор коледжу Йосип Дидишко подякував керівництву залізниці за плідну багаторічну співпрацю з навчальним закладом, адже цього року на залізниці почали працювати майже 150 випускників Одеського коледжу транспортних технологій. Наразі триває виробничо-технологічна практика у структурних підрозділах залізниці. Взагалі на структурних підрозділах залізниці працюють понад 5,5 тис. випускників коледжу.

Директор коледжу висловив упевненість, що теперішньому поколінню майбутніх залізничників належить зайняти достойну позицію в українському суспільстві, розвивати економіку та культуру, а навчання та виховання достойних громадян України — це головна мета викладачів коледжу та освіти взагалі.

З нагоди свята троє студентів коледжу, які продемонстрували відмінні результати роботи, проходячи практику в пасажирському вагонному депо Одеса-Головна, були відзначені почесними нагородами із грошовими виплатами від начальника залізниці.

Цього дня у коледжі зібралися колишні випускники тепловозного відділення, які 35 років тому закінчили навчальний заклад. Вони ділилися спогадами та спілкувалися.

Представники керівництва Одеської залізниці взяли участь в урочистостях присвячених Дню знань в інших профільних навчальних закладах, зокрема головний інженер Херсонської дирекції залізничних перевезень Сергій Топалов привітав студентів Миколаївського технікуму залізничного транспорту ім. В. Образцова, начальник Знам'янської дирекції Віктор Казанджій — студентів Української державної академії залізничного транспорту у Харкові, а начальник служби перевезень Віталій Мельник привітав студентів Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool