Керівництво ОДА та Управління ДСНС в області взяли участь в позачерговому засіданні Державної комісії

Лютий 26, 2018 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 0

26 лютого в ДСНС України під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка відбулося засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо аварійної ситуації в м. Харкові та попередження надзвичайних подій через значне зниження температури повітря, сильні снігопади, хуртовини й пориви вітру в Україні.

У засіданні взяли участь Голова ДСНС Микола Чечоткін, а також представники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, голови регіональних штабів з ТЕБ та НС.

Кіровоградську область представили перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко та т.в.о. начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов.

За інформацією Укргідрометцентру, 27-28 лютого в Україні очікується чергове погіршення погодних умов: сильні снігопади, хуртовини, перемети, посилення вітру. У зв’язку з цим були визначені завдання щодо приведення сил та засобів територіальних підрозділів ДСНС України у готовність до негайного реагування на можливі НС та НП.

Наразі з метою забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з погіршенням погодних умов на території Кіровоградської області, Управлінням ДСНС в області виконано ряд системних заходів, зокрема, з метою попередження випадків переохолодження людей, надання допомоги населенню, передусім незахищеним верствам, у період пониження температури повітря нижче – 10о С забезпечено функціонування 43 стаціонарних пунктів обігріву населення, які розташовуються в будівлях з цілодобовим перебуванням персоналу, окрім того, рятувальниками проводиться робота по розгортанню мобільних пунктів обігріву на території Кіровоградської області.

Підрозділи Управління ДСНС України у Кіровоградській області готові до реагування на надзвичайні ситуації пов’язані з погіршенням погодних умов.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool