Керівництво ДПтС в Кіровоградській області завітали до Новопразької школи-інтернат (фото)

Вересень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 2141 | Коментарі: 0

Щороку 1 вересня ми відзначаємо Міжнародний день знань.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Але не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство.
Так, в Новопразькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті I-II ступенів навчається 150 дітей з затримкою психічного розвитку, 80 з яких сироти, 50 дівчаток та 100 хлопчиків.
Вже більше 4 років співробітники Державної пенітенціарної служби України у Кіровоградській області на добровільних засадах опікуються складними долями цих дітей, декілька разів на місяць працівники інспекції відвідують дітей, проводячи час разом.
Починаючи з 2010 року ДПтС України в Кіровоградській області на рівні області взяло на себе шефство за вихованцями школи.
3 вересня 2012 року заступник начальника Держаної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області, підполковник внутрішньої служби Краморов Павло Володимирович разом з начальником Олександрійського МРВ КВІ майором внутрішньої служби Гаркушею Я. Є., заступником начальника Олександрійського МРВ КВІ підполковником внутрішньої служби Козицьким В.О. на честь Дня знань, відвідали вихованців Новопразької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-II ступені для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.
Від імені працівників ДПтСУ в Кіровоградській області вітання та подарунки юним вихованцям школи-інтернату передав заступник начальника ДПтСУ у Кіровоградській області – Краморов П.В.
У своєму виступі він побажав дітям добра, тепла, здоров’я, віри в успіх та впевненості у своїх силах. Наголосив, що для того, щоб стати гідним громадянином нашої держави, потрібно наполегливо працювати, здобувати знання, творчо мислити, розвивати свої задатки та здібності. Ми всі, персонал пенітенціарної служби, громадськість, представники влади, допоможемо вам на цьому не простому шляху.
Кожна дитина підшефного класу Новопразької школи-інтернату отримала теплі привітання, подарунки й солодощі.
Гості відвідали святковий концерт та поспілкувалися зі школярами.
Підшефні розповіли делегації шефів про свої досягнення у навчанні, спорті та творчості.
Крім солодких подарунків гості також передали вихованцям школи-інтернату 4 бесідки, набори засобів власної гігієни, іграшки.


Діти щиро раділи подарункам. На знак вдячності школярі підготували творчі та пісенні номери, передали працівникам ДПтСУ власноруч виготовлені малюнки.

в.о.ст.інспектора по роботі
з громадськістю та ЗМІ
в Кіровоградській області
Римма Молодожонова

Керівництво ДПтС в Кіровоградській області завітали до Новопразької школи-інтернат (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool