Керівники-залізничники Одеської магістралі продемонстрували хороший рівень знань з питань охорони праці

Грудень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 786 | Коментарі: 0

Минулого тижня у навчальному класі Дорожнього учбово-методичного центру охорони праці Одеської залізниці спеціалістами «Центру з безпеки на транспорті» Міністерства інфраструктури України було проведено навчання керівного складу залізниці (25 начальників галузевих служб).

Після чого було перевірено якість знань залізничників законодавчих актів з охорони праці, гігієни праці, електробезпеки, пожежної безпеки, надання першої допомоги потерпілим. Іспит тривав протягом чотирьох годин. Кожен керівник відповідав на 5 питань екзаменаційного білета. Шосте питання отримали начальники служби локомотивного господарства, вагонного господарства та начальник служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд, адже у цих господарствах наявне обладнання підвищеної небезпеки.
Як свідчать підсумки заходу керівний склад Одеської залізниці виявив достатній рівень знань з питань охорони праці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool