Керівники територій особисто відповідають за готовність шкіл до нового навчального року, - Сергій Кузьменко

Серпень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 597 | Коментарі: 0

Кожен із керівників РДА, МВК та ОТГ повинен особисто переконатися в технічній готовності загальноосвітніх навчальних закладів до початку нового навчального року. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на щотижневій апаратній нараді.

 "Сьогодні звертаюся до керівників територій – як до голів районних державних адміністрацій, так і до міських голів: особисто переконайтеся, що кожна школа, яка 1 вересня прийме дітей, готова технічно, і всі заходи, необхідні для спокійного проведення Перших дзвоників, вжиті", – підкреслив керівник ОДА.

Сергій Кузьменко також повідомив, що 27 серпня в Новоукраїнському районі відбудеться обласна педагогічна конференція, під час якої буде обговорено результати роботи в галузі освіти за минулий навчальний рік та окреслено основні завдання на новий.

"Маємо тиждень до конференції. Максимально використайте цей час для якісної підготовки закладів до нового навчального року, – доручив голова облдержадміністрації керівникам територій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool