Керівники територіальних підрозділів поліції області проходять семінар-тренінг

Червень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

У період з 4 по 8 червня на базі тренінгового центру ГУНП в області організовано проведення низки занять, спрямованих на підвищення рівня знань, умінь і професійних якостей поліцейських керівного складу. Першими навчання проходять 13 начальників відділень поліції та 8 заступників.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного главку відомства Дмитро Ткачонок звернувся до колег, які розпочали навчання, та довів вимоги керівництва Національної поліції щодо проведення семінару-тренінгу.

«У рамках теоретичних і практичних занять ви матимете можливість поглибити знання та вдосконалити навички, необхідні для виконання завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічного порядку та безпеки. Також удосконалити навички управління поліцейськими, практичного застосування теоретичних знань щодо правильного оцінювання конкретних подій з подальшим прийняттям правомірних рішень», - зазначив Дмитро Георгійович.

У перший день навчань особливу увагу було приділено питанням дотримання прав і свобод людини та громадянина.
Відповідне заняття щодо вивчення вимог законодавства України, а також положень Конвенції про захист прав і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини для поліцейських провів представник управління із забезпечення прав людини НПУ старший інспектор з особливих доручень Микола Сульжук.

Також керівники складали заліки зі знань Конституції України, закону України «Про Національну поліцію» та інших нормативно-правових актів. З ними проведено тестування з вогневої підготовки та перевірено знання матеріальної частини зброї, Інструкції із заходів безпеки при поводженні зі зброєю, порядку та правил її застосування та використання.

Наступного дня у ході семінару із залученням інструкторів з особистої безпеки, які пройшли навчання за міжнародною Канадською програмою «Police Safety Instructor's Couse», організовані заняття з тактичної підготовки, під час яких доведено принципи застосування сили, відпрацьовані модельовані ситуації службової діяльності.

На стадіоні ФК «Зірка» представники керівного складу, що проходять навчання, складали заліки з фізичної підготовки, а саме – виконали комплексно силову вправу, вправи з бігу на 100 та 1000 метрів.
У подальшому аналогічне навчання пройдуть решта керівників відділів, відділень поліції та їх заступники.

За матеріалами
відділу професійного навчання
управління кадрового забезпечення
поліції Кіровоградської області

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool