Керівник поліції Кіровоградщини відвідав бійців батальйону «Кіровоград», що зараз несуть службу в зоні АТО

Жовтень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

Хліб та ікону Божої матері Покрови, а також гостинці з дому очільник відомства разом зі своїм заступником Дмитром Ткачонком доправили у свято прямо «на передову».

Передали і теплі слова привітань від колег, рідних та близьких людей, які вірять в те, що завдяки своїм захисникам українці можуть почуватися у безпеці.

Очікувана і хвилююча зустріч відбулася зранку 14 жовтня, у день Покрови на позиціях, де зараз несуть службу спецпризначенці з батальйону «Кіровоград». Дружнє спілкування та щирі слова підтримки від шефа поліції області Сергія Кондрашенка, за твердженням бійців, подарували хороші емоції і справжнє відчуття свята, адже нагадали, що про них піклуються і чекають на повернення додому.
«Для мене теж побачити їх усіх – приємна подія. Потиснути руку кожному, подякувати за службу і запевнити, що вони герої, якими пишаються не лише колеги, а й їх земляки, саме у цей день було дуже важливо, – запевняє полковник Кондрашенко. – Я з величезною повагою ставлюся до них. Нехай якнайшвидше закінчаться бойові дії і наші поліцейські повертаються охороняти спокій людей в рідному місті».

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool