Керівник міліції Кіровоградщини потурбувався про пенсіонера, який не зміг потрапити до нього на особистий прийом

Липень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Своє бажання подати заяву до міліції та відновити справедливість, чоловік виказав звернувшись на телефон чергового УМВС.

Однак записатися у визначений час він так і не зміг. Через поважний вік, а йому майже 90 років, пенсіонер не мав на те фізичних можливостей.
З’ясувавши ситуацію, начальник міліції області направляти до чоловіка представника з Управління не став, натомість, особисто вирішив навідати дідуся та за можливості вирішити його проблему.

Родина Григорія Артемовича Узункикояна проживає в одному з мікрорайонів міста Кіровограда. До того, як вийти на заслужений відпочинок, господар помешкання працював в одному з закладів міністерства охорони здоров’я. Артем Григорович пішов на пенсію, коли йому виповнилося майже 70 років. З того часу він в основному перебуває вдома, іноді лікується в госпіталі.

Ще наприкінці 2014 року, за відсутності чоловіка, його дружина винайняла робітника, який мав би полагодити водовідвід. Та недобросовісний працівник взяв 300 гривень на запчастини і обіцяне не зробив.

Побачивши на порозі власної хатини начальника УМВС в області, дідусь з надією в очах взявся розповідати Сергію Кондрашенку про свою біду. «Слову офіцера», що все вже найближчим часом владнається, повірив і сприйняв із вдячністю.
- Я не сподівався, що побачу Вас у себе вдома. Спасибі, що не залишили поза увагою моє звернення. Чекав, поки мені допоможуть майже рік, і от така приємна несподіванка. Дякую за людяність і бажання допомагати, я думаю, чимало таких людей як я розраховують на вас, - сказав пенсіонер.

Наприкінці зустрічі начальник Управління надав доручення своїм підлеглим розібратися в ситуації вже сьогодні. Та запевнив заявника, що йому повернуть те, що забрали у незаконний спосіб і обов’язково попросять вибачення.
- Завжди важко спокійно сприймати, коли ображають літніх і зовсім беззахисних людей. Ті, хто наважуються на такі вчинки, нехай знають, що вступитися за скривджених є кому. Це зроблять працівники міліції, - зауважив очільник відомства.
Грошові кошти потерпілий отримав того ж дня та пообіцяв правоохоронцям, що більше не довірятиме малознайомим громадянам.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool