Капітальний ремонт дорожнього покриття в Кропивницькому буде виконано на 22 об’єктах

Серпень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

Капітальний ремонт доріг Кропивницького, у тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації, протягом 2016 року заплановано здійснити на суму 22, 97 мільйонів гривень.

Про це повідомив заступник міського голови Олександр Мосін, звітуючи про хід виконання програми будівництва, реконструкції, ремонту доріг та експлуатації дорожньої системи під час апаратної наради сьогодні, 1 серпня.

За його словами, капітальний ремонт дорожнього покриття в обласному центрі буде виконано на 22 об’єктах, 12 з яких є перехідними з минулого року. Станом на 1 серпня повністю відремонтовані 9 кропивницьких доріг: вулиці Прирічна, Віктора Чміленка (від вул. Арсенія Тарковського до вул. Кропивницького), Пушкіна, Тараса Карпи (від вул. Пашутинської до вул. Кропивницького), Верхня Биківська, Андрія Матвієнка, Сугоклеївська (від вул. 40-річчя Перемоги до вул. Цілінної), площа Богдана Хмельницького та дорога від вулиці Садової до Прирічної. В роботі перебувають сьогодні 4 об’єкти, на семи ведуться підготовчі операції та виготовляється проектна документація, по двох об’єктах тривають тендарні процедури.

Велика увага у Кропивницькому приділяється тротуарам. Як повідомив Олександр Мосін, вже відремонтовано 30% запланованих пішохідних доріжок. Загалом на капітальний ремонт тротуарів затверджено кошти в сумі 3, 07 мільйонів гривень.
Найоперативніше працюють дорожні бригади, які здійснюють поточний ремонт доріг в обласному центрі. Профільною програмою передбачено такий вид ремонту на 79 об’єктах з бюджетом 14, 23 мільйона гривень. Комунальники прозвітували про виконання майже половини – 39 доріг. Всього проведено поточний ремонт доріг площею 11,177 тис. кв. м на загальну суму 2, 297 мільйонів гривень.

Міський голова Андрій Райкович попередив, що контроль за якістю рообіт буде жорстким. Очільник міста доручив зібрати директорів всіх підрядних організацій, щоб на спільній нараді обговорити актуальні питання виконання програми ремонту кропивницьких доріг.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool