Капітальний ремонт дороги по Верхній Биківській розвантажить транспортні потоки у центрі Кіровограда

Грудень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 1256 | Коментарі: 0

У Кіровограді триває капітальний ремонт дорожнього полотна по вулиці Верхій Биківській.

Як повідомив під час прес – конференції у міській раді начальник головного управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян, ремонт здійснюється за кошти державної субвенції і за планом виконання ремонтних робіт мав закінчитися до 10 грудня поточного року.

Скоріш за все через погодні умови здача об’єкта буде перенесена на пізніший термін, прогнозує начальник головного управління. Сьогодні на Верхній Биківській встановлюють бордюрні камені. Загалом за кошти державної субвенції у Кіровограді виконані ремонти на 17 об’єктах.

Враховуючи, що дорога по вулиці Пушкіна вже повністю реконструйована, капітальний ремонт Верхньої Биківської дозволить суттєво розвантажити транспортні потоки через центральну частину міста, надійно з’єднавши центр з мікрорайоном Ковалівка, відзначив Олександр Хачатурян. Крім того, хороший стан проїжджої частини дасть можливість запустити у цей район міста громадський транспорт, на що дуже розраховують місцеві жителі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool