Капітальні ремонти у Кіровограді здійснюються за графіком

Липень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

Перший заступник міського голови Василь Дзядух спільно з начальником управління капітального будівництва міської ради Віктором Ксенічем здійснив інспекційну поїздку на об’єкти соціально – культурної сфери Кіровограда, де ведуться капітальні ремонти за кошти міського бюджету.

У четвер, 5 липня розпочинається капітальний ремонт дитячого інфекційного відділення центральної міської лікарні. Цей заклад охорони здоров’я давно потребує якісного ремонту, і контроль за його виконанням міський голова Олександр Саінсус здійснюватиме особисто.
Василь Дзядух попередив на об’єкті керівника підрядної організації: - “Всі роботи повинні бути виконані так, щоб і маленькі пацієнти, і їх батьки і медичний персонал сказали вам “Дякуємо!”. На ремонт дитячого корпусу в бюджеті розвитку передбачено 500 тисяч гривень. Планується посилити стіни приміщення інфекційного відділення надійним металевим бандажем, повністю замінити старі вікна на сучасні теплозберігаючі трикамерні металопластикові склопакети, виконати внутрішні ремонтні роботи в палатах та службових приміщеннях, і, що дуже важливо, з огляду на необхідність забезпечення комфортного температурного режиму для діток, змонтувати приточну теплову вентиляцію.
Наступним пунктом інспекції став літературно – меморіальний музей Івана Карпенка – Карого. Тут ремонтні роботи ідуть повним ходом. Василь Дзядух відзначив, що по їх закінченні кіровоградський музей матиме нарешті власне фондосховище, значно покращаться умови праці спеціалістів музею. На організацію таких робіт міським бюджетом передбачені кошти в сумі 250 тисяч гривень.
Ще один надзвичайно важливий об’єкт в маршруті першого заступника міського голови – гребля ТЕЦ. На водосховищі триває заміна шандора – водопропускного пристрою греблі. Це останній шандор із трьох існуючих, який належть замінити для надійної і безпечної експлуатації гідроспоруди. Він уже виготовлений в металі, розпочинається складний етап його установки, який вимагає від будівельників найвищого професіоналізму.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool