Кадрові перестановки у Кіровоградській міській раді

Грудень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1576 | Коментарі: 0

Сьогодні, 16 грудня, Кіровоградська міська рада визнала незадовільною роботу заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Осетрова Геннадія Івановича.

Своїм рішенням Кіровоградська міська рада звільнила Осетрова Геннадія Івановича з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради 16 грудня 2014 року

Іншим рішенням депутати затвердили Колодяжного Сергія Олександровича на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Сергій Колодяжний приступить до виконання своїх обов’язків, пов’язаних з координацією функціонування гуманітарної сфери обласного центру, на наступний день після його звільнення з посади начальника управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

за матеріалами, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool