Кабінет технічного навчання пасажирського вагонного депо Одеса-Головна обрано кращим

Жовтень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Кабінет технічного навчання пасажирського вагонного депо Одеса– Головна за підсумками дорожнього конкурсу обрано кращим серед структурних підрозділів Одеської залізниці.

Конкурс на кращий кабінет технічного навчання проводиться на залізниці серед структурних підрозділів залізниці, які подали попередні заявки до технічної служби вже другий рік поспіль. Минулого року у заході взяли участь 8 структурних підрозділів, а цьогоріч – 17.
На конкурсі головні інженери служб представляли структурні підрозділи у вигляді презентаційного матеріалу та відеосюжету. До уваги комісії на чолі з головним інженером – першим заступником начальника залізниці Григорієм Бойко було запропоновано 16 відеороликів, що характеризували роботу структурного підрозділу взагалі та кабінету технічного навчання зокрема. Серед учасників конкурсу – станція Одеса-Порт, Одеса-Пересип, станція ім. Т.Шевченка, станція Знам’янка, станція Миколаїв, Долинська дистанція електропостачання, ремонтне вагонне депо ім. Т.Шевченка, Вознесенська, Херсонська дистанції колії та інші.
У ході конкурсу члени комісії оцінювали за 5-ти бальною системою матеріально-технічне оснащення кабінету, зокрема наявність навчально-тестувальних програм, нормативної документації, нормативно-технічної літератури, навчального і наочного приладдя (плакатів, стендів, схем, макетів, навчальних фільмів з безпечного проведення робіт), а також проекційної, аудіо- та відеоапаратури, тренажерів, комп’ютерів).
Серед учасників було визначено переможців: перше місце посів кабінет технічного навчання пасажирського вагонного депо Одеса-Головна, друге місце – за локомотивним депо Котовськ, а третє місце посів технічний кабінет будівельно-монтажного управління Котовськ. Головним призом для переможця стали 5 комплектів комп’ютерів для кабінету технічного навчання структурного підрозділу–переможця. За творчий підхід у підготовці презентаційного матеріалу та відеофільму по комплекту комп’ютерів отримали дистанція сигналізації та зв’язку ім. Т.Шевченка, Дорожні механічні майстерні, Херсонська дистанція колії, ремонтне вагонне депо ім. Т.Шевченка, Долинська дистанція електропостачання, станція Знам’янка.

* Довідково
У кабінетах технічного навчання структурних підрозділів залізниці фахівці проводять з залізничниками організовану методичну роботу. Під час занять залізничники вивчають відповідні теми, а також вивчають та повторюють накази, правила, інструкції, нормативні акти, накази, вказівки з питань безпеки руху, вивчають конструкції пристроїв, технології ремонту машин та механізмів, а також удосконалюють навички з попередження відмов технічних засобів. У кабінетах технічного навчання проводяться тематичні заняття, лекції, семінари, бесіди, консультації. Працівники мають можливість переглянути навчальні фільми з безпечного проведення робіт. Робота кабінету технічного навчання сприяє впровадженню наукових, технічних досягнень, прогресивних технологій на залізниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool