«Із моєї бібліотеки» до «Єлисавеградського книговиру»

Лютий 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

У рамках проекту «Єлисаветградський киговир» стартувала ще одна акція, під назвою «Із моєї бібліотеки». Суть акції полягає в тому, що відомі політичні, громадські діячі, бізнесмени, та інші особи рекомендуватимуть почитати певну книгу, сто екземплярів якої вони передають до книговиру.

До цієї акції відразу долучився Віталій Денисенко, засновник підприємства «Вересень плюс» та до недавнього часу член журі проекту кадрового резерву області «Статський радник». Віталій Миколайович подарував книговиру сто екземплярів книги притч ченця Сінемона Афонського «Про саме просте».

Для дорослих, дітей і тих хто хоче стати ченцем – так написано на обкладинці книги.

Подарунок було презентовано в прямому ефірі програми «Ранкова кава», де в цей день відкрили чергову буккросерську поличку.

«Чудова книга відповідей і запитань на безліч життєвих ситуацій, які відбуваються з нами і навколо нас», - так прокоментував свій вибір Віталій Миколайович. Тож шукайте книгу на полицях книговиру.

Координатори книговиру повідомили, що ще є бажаючі, які порекомендують і подарують книги буккросінгу, однак імена і назви книг поки залишилися в таємниці.

Марія Котеля
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool