Із Кіровоградщини примусово видворили росіянина

Серпень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 588 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині тривають профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою Мігрант. 

Протягом місяця працівники підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області виявили 49 нелегальних мігрантів, відносно 39 з них прийнято рішення про примусове повернення з України та відносно одного іноземця - рішення про примусове видворення.

29 серпня працівники Добровеличківського районного сектору УДМС в області та відділу поліції ГУНП в області через контрольно-пропускний пункт "Велика Писарівка" у Сумській області примусово видворили громадянина Російської Федерації з території України.

Раніше відносно 64-річного іноземця працівниками міграційної служби було прийнято рішення про примусове повернення, оскільки чоловік своєчасно не легалізував своє становище в Україні. Під час перевірок було встановлено, що іноземець не виїхав з України у встановлені терміни. Міграційники звернулись з адміністративним позовом про примусове видворення до Добровеличківського районного суду. Позов був задоволений судом із встановленням заборони в'їзду нелегалу на 5 років.

За час проведення відпрацювання "Мігрант" працівниками міграційної служби спільно з працівниками правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування виявлено 145 порушників міграційного законодавства. Відносно 102 іноземців складено адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України (ч. 1 ст. 203 КУпАП) та 43 особи притягнено до відповідальності за ст. 204-205 КУпАП. Загалом накладено штрафів на суму більше 181 тисяча грн.

УДМС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool