Івано-Франківська область: загорання лісового настилу

Серпень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

Рожнятівський район

О 16 год. 37 хв. 8 серпня поблизу с. Осмолода на схилі г. Молода було виявлено окремими осередками загорання сухої трави, підстилки, чагарників (територія на площі 15 Га розчищена від дерев (старий зруб), належить ДП «Осмолодське Державне лісове господарство). О 20 год. 30 хв. 8 серпня пожежу на площі 2,6 Га було ліквідовано. Протягом доби 9 серпня проводилось спостереження та патрулювання території. В другій половині дня внаслідок сильної спеки та поривчастого вітру виникла загроза займання чагарників. З метою недопущення виникнення горіння на місці події залучено 255 чол. особового складу, 11 од. інженерної та автомобільної техніки, у тому числі від ДСНС - 55 чол. особового складу та 4 од. автомобільної техніки.

 

Долинський район

О 23 год. 35 хв. 9 серпня в урочищі «Корея» 11 квадрат Бескитського ДЛГ Долинського району виникла низова пожежа окремими осередками на площі близько 1,5-2 Га змішаного лісу. На місці пожежі працює 20 працівників Бескитського ДЛГ. До гасіння пожежі на місці події залучено 136 чол. особового складу, 12 од. інженерної та автомобільної техніки, у тому числі від ДСНС (Івано-Франківській та Закарпатській областей) - 76 чол. особового складу та 6 од. техніки.

На випадок ускладнення обстановки від ДСНС України приведено в готовність до залучення 2 літака Ан-32П та гелікоптер Мі-8 з водозливними пристроями, гелікоптер Мі-9 для проведення розвідки, повідомляє сайт ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool