Івано-Франківщина відправила на Кіровоградщину майже дві тонни гуманітарної допомоги

Квітень 05, 2022 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

На Прикарпатті триває збір необхідної допомоги для постраждалих від війни в Україні. Калуські меценати днями передали Голованівській районній раді Кіровоградської області майже дві тонни гуманітарної допомоги

Потребуючим надійде понад 250 кілограмів медикаментів та медичного інвентаря, майже 300 кілограмів продуктів харчування. Також гуманітарний вантаж включає дитячі підгузки, засоби гігієни, дитячі візочки, інвалідні візки, постільні набори, рушники, пледи, ковдри, каремати, спальні мішки.

Додамо, що в області працює Координаційний центр з питань міжнародної гуманітарної допомоги, метою якого є залучення міжнародної підтримки задля національної безпеки та оборони країни, цивільного захисту населення.

Для консультацій щодо логістики та перевезення вантажів із закордону можна звертатися телефонами: +38 (050) 021 63 77, +38 (093) 516 59 29.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool