Іван Марковський зустрівся із архітекторами Кіровограда

Березень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 березня, секретар міської ради Іван Марковський провів робочу зустріч з архітекторами Кіровограда.

Звертаючись до учасників наради, Іван Марковський закликав архітектурну спільноту обласного центру і профільні виконавчі органи міської ради до тісної співпраці на громаду Кіровограда. На думку секретаря міської ради необхідно поновити діяльність містобудівної ради, яка стане ефективним механізмом реалізації на території Кіровограда цікавих архітектурних проектів.
Сьогодні, наприклад, у місті завершується будівництво пішохідного мосту біля парку Пушкіна., проектується автомобільний міст, який з’єднає вулиці Балтійську і Московську, на черзі ще декілька переправ.
- Зведенням мосту, - підкреслив Іван Марковський, - не завершується благоустрій цієї території. Планується повністю розчистити обвідний канал, русло Інгулу, відновити огорожу і зовнішнє освітлення, а врешті – перетворити Набережну на живу вулицю, де б могли зручно відпочивати кіровоградці. І тут місту надзвичайно важлива думка і пропозиції професіоналів та широке поле діяльності для усіх, хто хоче запропонувати власні проекти.
Архітектори обласного центру підтримали Івана Марковського у прагненні налагодити дієву співпрацю і, у свою чергу, звернули увагу очільника міста на низку першочергових завдань, які необхідно вирішити у Кіровограді. Серед них: збереження зелених насаджень, розвиток зон відпочинку, таких як сквери Аксьонкіної, Центральний, Молодіжний, термінове винесення на розгляд сесії міської ради та прийняття плану “червоних ліній” та ряд інших.
Іван Марковський також підтримав ідею учасників зустрічі започаткувати міську премію в галузі архітектури та запевнив присутніх, що місто обов’язко допоможе Спілці архітекторів із зручним приміщенням.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool