Іван Марковський: запропонований тариф на воду для мешканців Завадівки є соціально несправедливим

Грудень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1127 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради не погодив тариф на послугу з централізованого водопостачання, яка надається Інгульською шахтою ДП “Східний гірничо – збагачувальний комбінат”.

За розрахунками економістів підприємства, беззбитковий тариф мав бути не меншим, як 10,12 грн/м3. Таку вартість повинні були б сплачувати жителі Завадівки, які користуються водою від шахти. - На жаль, адміністрація підприємства після нашої спільної зустрічі з мешканцями мікрорайону не захотіла шукати шляхи взаємопорозуміння, - відзначив під час засідання виконкому секретар міської ради Іван Марковський. – Такий високий тариф буде непідйомним для багатьох жителів Завадівки, які і без того терплять велику кількість незручностей від сусідства з шахтою. Мешканці цієї частини Кіровограда мали б сплачувати за водопостачання не більше, як і в інших мікрорайонах і такий підхід є соціально – справедливим. Члени виконкому підтримали секретаря міської ради і не проголосували за встановлення нового тарифу.

джерело, Фото Ігоря Філіпенко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool