Іван Марковський: з днем народження, Кіровоград!

Вересень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Дорогі кіровоградці! Сьогодні Кіровоград відзначає свій 261-ий день народження.

На жаль, цьогорічний День міста припадає на важкі часи: до сьогодні на сході країни триває війна, де наші земляки зі зброєю в руках відстоюють єдність та незалежність України.

Тому все, що ми , кіровоградці, робили у своєму місті впродовж року, всі свої дії і вчинки ми звіряли на цих молодих хлопців. І у цей надзвичайно складний для всієї нашої країни рік ми не опустили руки, ми продовжували розбудовувати рідний Кіровоград, робити його кращим і комфортнішим для життя. Цього року у Кіровограді реалізується масштабна програма ремонту міських доріг, прибудинкових територій, закладів освіти і охорони здоров’я. Вперше за десятки років був розчищений Інгул і обвідний канал, а кіровоградці отримали в подарунок ще одну чудову зелену зону відпочинку – парк Пушкіна. Переконаний, що для нової міської влади, яку оберуть мешканці міста вже через місяць, буде справою честі підтримати заданий нами темп соціально – економчного розвитку обласного центру.

Я завжди наголошував, що місто – це передусім ЛЮДИ! Саме завдяки напруженій праці багатьох поколінь кіровоградців наше місто стало сучасним економічним і культурним центром України з багатою історією.

Це місто з відомими на весь світ науковими та педагогічними здобутками, батьківщина професійного театру, столиця української народної хореографії. У нашому місті розвинена промисловість, її вироби відомі усьому світу. Кіровоград - це місто, де працюють найкращі педагоги, медики, талановиті митці та літератори, працівники робітничих професій, тут здобуває освіту студентська і учнівська молодь - наше майбутнє.

На території нашого міста дислокуються елітні військові частини та сформовані батальйони самооборони внутрішніх військ, які сьогодні проявляють зразки військової доблесті та небачений героїзм.

Одним словом – Кіровограду є ким пишатися і є кому творити його подальшу історію.
Шановні кіровоградці! Нехай, не зважаючи на тяжкі часи, які нині переживає наш народ, цей день принесе у кожну кіровоградську родину щастя і добро, любов та злагоду, віру у краще майбутнє. Нехай у душі кожного з нас процвітає любов до рідного міста в ім'я соборної незалежної демократичної держави — України!

З Днем народження, рідне місто!
Секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool