Іван Марковський: якщо «Ятрань» не дотримає слово

Червень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1396 | Коментарі: 0

Керівництво фірмового магазину “Ятрань”  в Кіровограді має терміново облаштувати зупинку громадського транспорту біля свого закладу по вулиці Шевченка. Таку умову підприємству поставив виконавчий комітет міської ради за пропозиції секретаря міської ради Івана Марковського, повідомляє сайт міськради

Якщо зупинка громадського транспорту до кінця червня не буде функціонувати, її організують безпосередньо на території парковки приватного транспорту біля магазину.
- Ми надали дозвіл підприємству “Ятрань” зробити для зручності клієнтів торгівельного закладу місце стоянки автомобілів за умови, що для пасажирів буде облаштована така ж зручна і безпечна зупинка громадського транспорту, - наголосив під час засідання виконкому Іван Марковський. – Пройшло достатньо часу, але нічого не зроблено. До мене звертаються мешканці міста, батьки учнів гімназії. Вони скаржаться на реальну небезпеку потрапити у дорожню пригоду через велике скупчення автомобілів у місці, де люди намагаються сісти у маршрутку.
Члени виконкому підтримали пропозицію секретаря міської ради і доручили заступнику міського голови Григорію Литвину вже 1 липня встановити конструкцію зупинки громадського транспорту, якщо “Ятрань” знову не дотримає слова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool