Іван Марковський: якщо у вас вимагають гроші за парковку біля Критого ринку - викликайте міліцію

Грудень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1205 | Коментарі: 0

У Кіровограді незаконно збирають кошти з мешканців і гостей міста за парковку автотранспорту навколо Критого ринку.

- Інакше, як рейдерським захопленням вулиць у Кіровограді я не можу назвати таку зухвалість, - заявив секретар міської ради Іван Марковський. – Такий собі підприємець з Кременчука – новітній Остап Бендер, вирішив, напевне, що у Кіровограді можна безкарно підзаробити. Для цього він пішов на відвертий злочин - встановив якийсь власний ніде не зареєстрований паркомат і править гроші з довірливих кіровоградців. Я звертаюся до правоохоронних органів, податкової служби, органів прокуратури з вимогою оперативно відреагувати та зупинити відверте шахрайство у Кіровограді. У свою чергу я закликаю також мешканців міста не дати себе ошукати. Наголошую, що жодної плати за паркування автомобілів вздовж вулиць Героїв Сталінграда і Яновського у Кіровограді не передбачено і плата за стоянку збирається незаконно. Якщо від вас вимагають гроші під час паркування у цьому місці – негайно звертайтеся до правоохоронних органів.
джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool