Іван Марковський: вартість водопостачання для мешканців селища Нового має бути такою ж, як і в інших районах Кіровограда

Березень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

Дирекція КП “Теплоенергетик” звернулася до виконкому Кіровоградської міської ради з пропозицією затердити нові тарифи на водопостачання та водовідведення для мешканців селища Нового. За розрахунками спеціалістів підприємства новий сумарний тариф складатиме 14,6 гривень за кубічний метр води.

Послуги з водозабезепечення завжди були дорожчими на селищі, ніж у материковому Кіровограді, відзначила під час засідання виконавчого комітету начальник управління економіки Олена Осауленко. Проте мешканці мікрорайону сплачували за воду не дорожче жителів інших мікрорайонів обласного центру – 11,98 за кубічний метр. Різницю у сумі 86,7 тисяч гривень щомісяця компенсували з міського бюджету.
- Всі кіровоградці повинні бути у рівник умовах, - наголосив секретар міської ради Іван Марковський. – Споживачі води повинні платити за одним тарифом, незалежно від того, де вони проживають.
Члени виконкому підтримали секретаря міської ради і своїм рішенням доручили КП “Теплоенергетик” обрахувати економічно обґрунтовані тарифи на послуги з водопостачання і водовідведення, що надаються споживачам с. Нового, та надати їх до Новенської селищної ради для встановлення згідно з чинним законодавством. Селищна рада, у свою чергу, має власні надходження до бюджету, за рахунок яких зможе компенсувати різницю в тарифах.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool