Іван Марковський: такої напруженої криміногенної ситуації у Кіровограді ще не було

Липень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1886 | Коментарі: 0

Криміногенна ситуація у Кіровограді вимагає негайного пошуку шляхів протистояння масовим крадіжкам комунального майна в обласному центрі. На цьому наголосив секретар міської ради Іван Марковський під час робочої наради сьогодні, 17 липня.

У нараді взяли участь начальник міського відділу УМВС Володимир Гавриленко, заступник прокурора міста Олена Нестерова, заступник міського голови Сергій Васильченко, керівники виконавчих органів міської ради та начальники кіровоградських ЖЕО.
- Такої напруженої ситуації у Кіровограді ще ніколи не було, навіть у славнозвісні 90-ті роки, - відзначив Іван Марковський. – По місту зупинено 53 ліфти через крадіжку кабелів, вирізані каналізаційні труби у 7 підвалах багатоповерхівок, масово викрадаються контейнери для сміття, кришки люків, елементи парканів, пограбовано вагончик з інструментами будівельників, які споруджують Алею слави на Рівнянському кладовищі.
У такій ситуації, звернув увагу Іван Марковський, без допомоги громадськості місту важко буде справитися з бідою. Як варіант, секретар міської ради запропонував відродити народну дружину, яка б патрулювала територію Кіровограда.
Порушники мають понести заслужене і суворе покарання і увесь процес має бути максимально публічним, щоб він став серйозною засторогою подальших злочинів, підкреслив Іван Марковський. Він повідомив учасників наради, що 20 липня з ініціативи депутатів міської ради відбудеться позачергова п’ятдесята сесія міської ради. На ній буде проаналізована криміногенна ситуація та визначені першочергові заходи у боротьбі з крадіями. Крім того, ліфтове господарство необхідно відновлювати, а на це потрібні кошти і не малі. Депутати мають внести необхідні зміни до міського бюджету.
Іван Марковський звернувся до керівників міліції і прокуратури, щоб вони теж підготували до понеділка власний план дій.
- Спільні і узгоджені дії зроблять нашу боротьбу з криміналітетом набагато дієвішою і ефективнішою, - підсумував секретар міської ради.
Одночасно Іван Марковський доручив керівникам житлово – експлуатаційних= об’єднань провести серед мешканців серйозну роз’яснювальну роботу і домогтися, щоб усі двері ліфтових, пілвалів, підсобних приміщень закривалися на ключ.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool