Іван Марковський: протистояти вандалізму можна лише об’єднавши зусилля міліції і громадськості

Липень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 липня, у міському відділі управління внутрішніх справ відбулася робоча нарада, яку провели секретар міської ради Іван Марковський та начальник міськвідділу міліції Володимир Гавриленко за участі дільничних інспекторів, голів квартальних комітетів та керівник житлово – експлуатаційних об’єднань.

В умовах, коли криміногенна ситуації в Кіровограді суттєво погіршилася, коли щодня злочинцями вирізаються кабелі ліфтів, водопровідні труби, крадуться люки, паркани, контейнери для сміття ефективно протистояти вандалізму можна лише об’єднавши зусилля міліції і громадськості, наголосив Іван Марковський.
Сьогодні надзвичайно важливо, щоб дільничні інспектори активізували свою роботу щодо ліквідації нелегальних пунктів прийому брухту, місць самогоноваріння і точок його розповсюдження – тобто системно розпочали боротьбу із факторами, які сприяють розгулу злочинності. А голови квартальних і керівники комунальних підприємств мають бути на постійному зв’язку з інспекторами, оперативно повідомляти їм про усі підозрілі випадки на своїй території.
Іван Марковський також висловив великі сподівання, що кіровоградська міліція не залишиться в стороні формування на підприємствах і за місцем проживання в обласному центрі доровільних народних дружин, які активно допомагатимуть в охороні громадського порядку.
У свою чергу, Володимир Гавриленко звернувся до керівництва з проханням допомогти вирішити питання безкоштовного проїзду дільничних у громадському транспорті. Керівник міської міліції переконаний, що за умови відсутності на місці постійної дислокації значної кількості особового складу, який сьогодні перебуває в зоні антитерористичної операції, забезпечення безоплатного проїзду інспекторам дозволило б суттєво підвищити оперативність дії міліціонерів. Іван Марковський пообіцяв, що вивчить таку можливість і міська рада зможе прийняти відповідне рішення.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool