Істотні відмінності нинішньої кампанії декларування доходів

Квітень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1165 | Коментарі: 0

ДПС у Кіровоградській області нагадує, що кампанія декларування доходів громадян за 2011 рік підходить до завершення. Декларацію громадяни зобов'язані подати до 1 травня 2012 року. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Звертаємо увагу, що метою декларування є не лише сплата податку до бюджету, але і повернення певної суми податку, сплаченої з їх заробітної плати впродовж попереднього року.Перелік витрат, які платник податків має право включити в податкову декларацію, поступово розширюється. Наприклад, громадяни можуть зменшити свій загальний річний оподатковуваний доход, якщо упродовж 2011 року вони платили гроші за навчання, повертали фінансовим установам відсотки за іпотечний кредит, здійснювали переобладнання автомобіля на газове устаткування.

Істотною відмінністю нинішньої кампанії декларування доходів є обов'язок фізичних осіб, які впродовж 2011 року отримували доход у вигляді заробітної плати і суми винагород за цивільно-правовими договорами від декількох податкових агентів (роботодавців). В такому випадку подавати декларацію про майновий стан і доходи за місцем проживання необхідно лише за умови, якщо загальна сума доходу за будь-який календарний місяць 2011 року перевищувала 9410 гривень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool