Інвестиційна активність підприємств на Кіровоградщині

Червень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

За січень–березень 2012р. підприємствами та організаціями області освоєно 555,8 млн.грн. капітальних інвестицій, що на один відсоток більше ніж за відповідний період минулого року. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Одним з найбільш вагомих джерел фінансування капітальних інвестицій у січні–березні 2012р. були власні кошти підприємств та організацій, за рахунок яких освоєно 58,9% усіх капіталовкладень.
Обсяги капітальних інвестицій, освоєні промисловими підприємствами, зменшилися майже на третину та склали 30,2% загального обсягу капітало-вкладень по області.
За січень–березень 2012р. капітальні інвестиції підприємств сільського господарства, мисливства та лісового господарства зменшилися на 4,2%, а їх частка у загальних обсягах капітальних інвестицій становила 24,4%.
Зросли обсяги капітальних інвестицій освоєних організаціями, що здійснюють операції з нерухомим майном, оренду, інжиніринг та надання послуг підприємцям у 7,5 раза; підприємствами транспорту та зв’язку – в 1,9 раза; установами державного управління – в 1,8 раза.
У соціальній сфері спостерігалося збільшення капітальних інвестицій освоєних установами охорони здоров’я та надання соціальної допомоги в 6,8 раза та зменшення – установами освіти (на 74,5%), підприємствами, що надають комунальні та індивідуальні послуги та здійснюють діяльність у сфері культури та спорту (на 55,4%).
Капітальні інвестиції у житлові будівлі склали 83 млн.грн., що в 4,1 раза більше ніж у січні–березні 2011р.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool