Інспектори ДПС взводу ДПС Кіровоградського МВ УМВС під час нагляду за дорожнім рухом знайшли в багажнику автівки...

Червень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

Забезпечення безпеки дорожнього руху, припинення його порушень та виявлення злочинів, пов’язаних з транспортом – одне з головних завдань Державтоінспекції. Підтвердженням цього є випадок, який стався 20 червня 2013 року по вулиці Мурманська на перехресті автодоріг Стрий – Знам’янка та Кіровоград-Платонове.

На зазначеному перехресті несли службу інспектори ДПС взводу ДПС Кіровоградського МВ УМВС прапорщик міліції Олександр Мельниченко та сержант міліції Сергій Іванчук, які були задіяні до проведення оперативного плану. Працівники ДАІ, згідно зі службовою необхідністю, проводили огляд усіх транспортних засобів, котрі виїздили з обласного центру.

З профілактичною метою вони зупинили таксі, в салоні якого знаходився один пасажир. Під час огляду транспортного засобу інспектори ДПС помітили у багажнику мішок, про вміст якого нічого не могли пояснити ні водій, ні пасажир. За словами пасажира, йому запропонували 50 гривень за перевезення мішка з вулиці Пацаєва в район розважального комплексу «Ліана».

Після прибуття слідчо-оперативної групи Кіровоградського райвідділу було встановлено, що у мішку знаходиться рослинна речовина із характерним запахом та схожа на коноплі, вагою близько 2,8 кг.

Далі уже працюватимуть слідчі, вони і встановлять, що саме перевозилося у багажнику транспортного засобу, а також причетність до події кожного із її учасників.
Сектор профілактичної роботи


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool