Інспектори ДАІ завітали до Шостаківської школи-інтернат (ФОТО)

Березень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1530 | Коментарі: 0

В кінці березня на початку квітня у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградської області розпочинуться весняні канікули. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

Більшість дітей буде проводити час на дитячих майданчиках та вулицях населених пунктів. Дітлахи будуть насолоджуватися відпочинком та випробовувати себе в різних життєвих ситуаціях без нагляду дорослих.
Тож напередодні канікул Державтоінспекція Кіровоградщини проводить цілий ряд заходів, направлених на запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

22 березня співробітники Кіровоградського районного відділення ДАІ відвідали дітей у Шостаківській загальній спеціальній школі - інтернат, яка знаходиться на території району.
На сьогодні тут перебуває 90 – знедолених дітей, яким потрібна увага дорослих. Цього разу зустріч з дітьми провів старший державтоінспектор відділення ДАІ Кіровоградського району ст. лейтенант міліції Микола Лісовський, який в доступній формі роз’яснював елементарні правила дорожнього руху.
Про емоції та враження від зустрічі свідчили усміхнені та радісні обличчя присутніх.
Працівники ДАІ не залишили вихованців закладу і без цінних подарунків. Сподіваємося діти пам’ятатимуть настанови дорослих і суворо дотримуватимуться їх.

Інспектори ДАІ завітали до Шостаківської школи-інтернат (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool