Інспектори ДАІ показали журналістам, як виявлятимуть водіїв, які порушують швидкісні режими (ФОТО)

Грудень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1538 | Коментарі: 1

Кожна третя дорожньо-транспортна пригода відбувається через перевищення дозволеної швидкості руху.

Щоб попередити такі ДТП наряди ДАІ приділяють значну увагу щодо дотримання водіями безпечного швидкісного режиму.
З 15 грудня 2011 року інспектори ДАІ Кіровоградської області контролюватимуть швидкість руху транспортних засобів в режимі патрулювання за допомогою радару «Візир». Першими, хто бачив, як працюватиме цей пристрій у нових умовах стали журналісти.
Як зазаначив старший інспектор відділу організації роботи ДПС УДАІ УМВС в області Іван Шпильовий, такий метод має вже найближчим часом принести позитивний ефект – виявляти тих, хто намагається «приховувати» свої порушення. Адже, водії здебільшого вдаються до порушень швидкісних режимів лише до стаціонарних постів ДАІ і після них, знаючи, що саме там працює «Візир». Із запровадженням нової методики, водії транспортних засобів навіть і не здогадуватимуться, коли і на яких ділянках дороги їх порушення фіксуватимуть».
Загалом у Кіровоградській області від початку року 2011 року було зафіксовано близько 20 тисяч порушень швидкісних режимів.

Інспектори ДАІ показали журналістам, як виявлятимуть водіїв, які порушують швидкісні режими

Інспектори ДАІ показали журналістам, як виявлятимуть водіїв, які порушують швидкісні режими
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool