Інспектори ДАІ Кіровоградщини затримали водія у стані наркотичного сп’яніння

Березень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

Поблизу Кіровограда інспектори ДПС роти ДПС ДАІ при УМВС України в області під час нагляду за дорожнім рухом на 693 км автошляху Стрий-Кіровоград-Знам’янка помітили а/м ВАЗ-2104, водій якого перебував у явному неадекватному стані.

Під час огляду салону легковика правоохоронці виявили шприци з рідиною бурого кольору та сірникові коробки, у яких знаходилась подрібнена речовина рослинного походження. Інспектори ДАІ затримали чоловіків, які перевозили невідому речовину. Зловмисниками виявилися раніше судимі 29-річний та 31-річний мешканці м. Новомиргорода Кіровоградської областi. Як стверджують затримані – наркотичне зілля вони вживали для власного задоволення.
Прибулими на місце пригоди слідчими слідчо-оперативної групи всі речові докази були вилучені та направлені для проведення експертизи, яка і стане заключним фактором у вирішенні питання про порушення кримінальної справи.
У розмові зі слідчим затримані повністю зізналися у скоєному та розповіли, що наркотики вживають давно, хоча і не часто, для власного задоволення.
Автомобіль вилучено з транспортного потоку та доставлено до спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів.
Наразі тривають слідчі дії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool