Інформує ПАТ «Кіровоградобленерго»

Листопад 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1984 | Коментарі: 0

З метою підвищення якості надання послуг ПАТ «Кіровоградобленерго» створено ряд сервісів, які дозволяють Вам мінімізувати необхідність особисто відвідувати структурні підрозділи товариства, цим самим економлячи свій час.

Зокрема, на сайті www.kiroe.com.ua у розділі «Інформаційно-платіжна система» можна зареєструватися в даній системі й отримувати інформацію про останні показники Вашого приладу обліку і дані щодо здійсненого платежу. У цьому ж розділі створено можливість здійснювати безготівкову оплату за спожиту електроенергію за допомогою сервісів онлайн платежів ПриватБанку та ІPay (комісія не стягується). Також можлива оплата в терміналах самообслуговування ПриватБанку, Першого інвестиційного банку та Ощадбанку.

За бажанням компанія надсилатиме на Вашу електронну адресу рахунки за спожиту електроенергію із зазначенням суми оплати. Для цього необхідно надіслати на адресу kanc@kr.energy.gov.ua повідомлення з поміткою «Доставка рахунків електронною поштою», в якому вказати:
1. Вашу електронну адресу (e-mail);
2. Повну поштову адресу будинку чи квартири;
3. Прізвище, ім’я та по-батькові;
4. Номер особового рахунку;
5. Контактний номер телефону.
Процедура обміну інформацією здійснюється наступним чином:
1. В останніх числах кожного розрахункового періоду ПАТ «Кіровоградобленерго» надсилає на Вашу електронну адресу запит з проханням надати показники лічильника;
2. Ви вносите показники і дату їх зняття у повідомлення та повертаєте його на електронну адресу ПАТ «Кіровоградобленерго»;
3. Згідно наданих Вами показників лічильника здійснюється розрахунок обсягу і вартості спожитої електроенергії;
4. В перших числах нового розрахункового періоду на Вашу електронну адресу надсилається рахунок для оплати.

Також на www.kiroe.com.ua наявна вся інформація щодо підключення зонного обліку електроенергії та розрахунків за ним (розділ «Споживачам» - «Зонний облік електроенергії»), діючих тарифів на електроенергію для юридичних та фізичних осіб (розділ «Споживачам» - «Тарифи») тощо.

З будь-яких пов`язаних з електропостачанням питань Ви можете цілодобово звертатися до кол-центру ПАТ «Кіровоградобленерго»: 15-70 (короткий довідковий номер зі стаціонарного телефону) та (067) 521-15-70 (з мобільного за тарифами оператора).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool