Інформаційно-довідковий зал УСБУ в Кіровоградській області

Січень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1948 | Коментарі: 2

В Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області для забезпечення вільного та безкоштовного користування розсекреченими документами, які містяться в архівах СБУ функціонує Інформаційно-довідковий зал. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-група УСБУ в Кіровоградської області

У електронному архіві Інформаційно-довідкового залу розміщено копії розсекречених документів і фотодокументів Галузевого державного архіву СБ України (ГДА СБУ), наукові видання та бази даних на репресованих осіб за часів тоталітарного режиму. Відвідувачі залу, який знаходиться в Управлінні можуть ознайомитися з розпорядчими документами, циркулярами, наказами та фотоматеріалами. За допомогою баз даних можна дізнатися про долю репресованих членів родини.

Необхідну інформацію можна зберегти на особистий електронний носій інформації (флешку, диск тощо).
Електронний архів, база якого постійно оновлюється, систематизовано та тематично об’єднано за розділами:
- електронні копії розсекречених документів Галузевого державного архіву СБ України;
- фотодокументи із фондів Галузевого державного архіву СБ України (фотоархів репресованих громадян);
- наукові видання дослідників та Галузевого державного архіву СБ України з 1994 року до 2008 року.

За період існування Інформаційно-довідкового залу, його відвідали сотні кіровоградців та жителів області, серед них – науковці, студенти, краєзнавці та пересічні мешканці Кіровоградщини.

Інформаційно-довідковий зал Управління СБ України в Кіровоградській області працює щоденно, крім суботи та неділі, з 14:00 до 17:00 години, за адресою: вул. Дворцова, 9.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool