Інформація про хід досудового розслідування пошкодження автомобіля Мустафи Наєма

Жовтень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 0

Як повідомлялося раніше, прокуратура Кіровоградської області процесуально керує розслідуванням кримінального провадження за фактом нападу на авто, яким пересувалися у день виборів Мустафа Наєм, Сергій Лещенко, Світлана Заліщук.

Вказаний злочин кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень) КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі строком від трьох до семи років.
Прокуратурою підтримано клопотання слідчих в суді про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Судом 28 жовтня вказані клопотання задоволені та чотирьом особам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.
Наразі перевіряється причетність до вчиненого злочину інших осіб.
Досудове розслідування триває.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool