Інформація для Майдансерів та всіх танцюючих хлопців і дівчат Кіровограда

Липень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1428 | Коментарі: 0

Танцювальну столицю України запрошує в гості місто Кривий Ріг, у якому 14 липня відбудеться святковий концерт з нагоди відзначення Дня металурга.

Для усіх, хто під час Майдансу виборював для нашого міста звання танцювальної столиці і готовий вкотре продемонструвати усій країні, що Кіровоград є танцювальним, творчим та креативним містом, запрошуємо 7 липня о 16.00 до спорткомплексу Дендропарку, де під керівництвом хореографа Олександра Лещенка відбудеться перша репетиція масової танцювальної постановки.
Репетиції під керівництвом Олександра Лещенка проходитимуть протягом тижня – з 7 по 13 липня. Час репетицій – з 16 до 20-ї години.
За додатковою інформацією та з питань реєстрації телефонуйте за номером: 050 544 74 52.

Усі бажаючі повчитися, потанцювати та відвідати свято можуть зареєструватися на e-mail: elena.martovskaya@gmail.com. Необхідно вказати ПІБ, рік народження, місце навчання/роботи, моб. телефон та e-mail, а також відмітити, чи приймали участь у проекті Майданс.
 

Організаційний комітет
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool