Імовірна серійна крадійка косметики затримана патрульними у Кропивницькому

Серпень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

Близько 17-ї години інспектори роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції отримали виклик про те, що ймовірна крадійка знаходиться в одному з магазинів косметики на вулиці Вокзальна.

За вказаною адресою поліцейські виявили жінку, на яку вказували працівники закладу. Першочергово встановили особисті дані громадянки та дослідили відеозаписи з камер спостереження, надані адміністрацією магазину. Так інспектори з'ясували, що ймовірна злочинниця за два дні до того, здійснила в цьому магазині крадіжку на суму 179 гривень.

Також патрульні встановили, що лише в серпні цього року щонайменше двічі надходили заяви про аналогічні злочини, в яких фігурантом була схожа особа. Одна з указаних подій відбулася 2 серпня на вулиці Матросова міста Знам'янка. У той час як інша - 15 серпня на вулиці Верхня Пермська нашого міста. В обох цих випадках сума викрадених товарів становила 1249 та 1039 гривень відповідно.

Інспектори забезпечили охорону місця події до приїзду слідчих, які і будуть у подальшому з'ясовувати всі обставини справи.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool