Ігор Волков: міська влада стоїть на позиції активної підтримки малого та середнього бізнесу у Кіровограді (ФОТО)

Липень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1504 | Коментарі: 0

11 липня секретар міської ради Ігор Волков провів зустріч з керівниками закладів ресторанного господарства міста Кіровограда, на якій обговорювалися перспективи співпраці малого і середнього бізнесу і міської влади у сфері реалізації спільних проектів зі створення позитивного іміджу обласного центру.

В обговоренні засад такої співпраці взяли участь також начальник управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Тетяна Бєлова, начальник відділу культури і туризму Анна Назарець.
- Міська влада сьогодні стоїть на позиції активної підтримки підприємств малого та середнього бізнесу, які створюють у Кіровограді робочі місця та сприяють наповненню міського бюджету, - відзначив під час зустрічі Ігор Волков, - при цьому така підтримка може мати місце не тільки в адміністративній і економічній сферах, а й у цікавих спільних креативних іміджевих проектах.
Ігор Волков висловив переконання, що у створенні позитивного іміджу міста на всеукраїнському та міжнародному рівнях обопільно зацікавлені як влада, так і реальний сектор економіки та запропонував закладам ресторанного бізнесу долучитися до проекту “Туристична карта Кіровограда”. Реалізація такого проекту вже розпочалася у співпраці з готельним бізнесом, а розповсюдження карти міста з додатковою інформацією про заклади громадського харчування на території Кіровограда безумовно сприятиме підвищенню рівня обслуговування гостей обласного центру.
Під час зутрічі обговорювалися також можливість спільної участі сторін в інших проектах: створенні “Гастрономічної лінії” в рамках бренду “Кіровоград – рухайся зі смаком”, розробці спеціалізованого сайту, де кіровоградці і гості міста могли б знайти вичерпну інформацію про заклади громадського харчування обласного центру та низці інших.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

Ігор Волков: міська влада стоїть на позиції активної підтримки малого та середнього бізнесу у Кіровограді (ФОТО)

Ігор Волков: міська влада стоїть на позиції активної підтримки малого та середнього бізнесу у Кіровограді (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool