Ігор Волков: Кіровоград унікальне місто в Україні

Листопад 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1305 | Коментарі: 0

У кіровоградському дитячо-юнацькому клубі «Чайка», що на вулиці Волкова займаються творчістю і спортом понад двісті дітей мікрорайону.

Клуб користується величезною популярністю у місцевої дітвори, а батьки завжди спокійні за їхнє дозвілля. Не потрібно добиратися маршрутками до центру міста, а заняття проводять висококваліфіковані тренери і керівники гуртків. Велику допомогу клубу надає відділ сім’ї та молоді міської ради, серйозно опікується ДЮКом і місцевий депутат – секретар міської ради Ігор Волков. Сьогодні в “Чайці” спортивне свято. “Веселими стартами” діти відзначили День дитини. Подія, звісно, не надзвичайна, та вона не залишилася поза увагою Ігоря Волкова. – Зараз багато говориться про унікальність Кіровограда, – сказав секретар міської ради, взявши участь у відкритті заходу. – А особливість нашого міста – ще й у тому, що тут, на відміну від інших обласних центрів, повністю збережено мережу закладів для дозвілля дітей і юнацтва за міцем проживання. Вважаю, кіровоградці можуть пишатися цим а активна діяльність міських клубів свідчить про те, що в обласному центрі належним чином виконується вимога Президента України щодо збереження та розширення мережі позашкільних закладів та, відповідно, залучення якомога більшої кілікості дітей до гурткової роботи. Ігор Волков запевнив, що міська влада й надалі розвиватиме ці клуби. Збережені ДЮКи настав час піднімати з підвальних приміщень в більш зручні і пристосовані для розвитку творчості наших дітей, наголосив секретар міської ради. Перебуваючи у клубі, секретар міської ради не втримався від того, щоб зіграти в настільний теніс з одним з вихованців. Перемогла, звичайно ж, дружба.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool