Ігор Вірієнко: За січень платники перерахували до бюджету 140,6 млн. грн. податків та зборів

Лютий 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1320 | Коментарі: 0

На цьому голова ДПС у Кіровоградській області  наголосив під час прес-конференції. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

За його словами, за підсумками січня нинішнього року кіровоградські платники сплатили до загального фонду державного бюджету 46 млн. грн. Виконання показників розрахункової бази складає 100,1 відс. Такого результату вдалося досягти завдяки таким основним бюджетоформуючим платежам державного бюджету, як податок на прибуток підприємств та податок на додану вартість. До місцевих бюджетів зібрано 94,6 млн. грн. що складає 112,6 відс. до доведеного завдання. Додатково надійшло 10,6 млн. грн. В тому числі зібрано 70 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 13,1 млн. грн. плати за землю, що складає відповідно 106,6 відс. та 102,1 відс.

Ігор Станіславович підкреслив – погашення податкового боргу є одним із основних джерел наповнення бюджетів усіх рівнів. Протягом січня 2012 року податкова заборгованість до зведеного бюджету по Кіровоградській області зменшилась на 13,1 млн. грн. або на 4,1відс. Загальна кількість підприємств-боржників Кіровоградської області за підсумками січня 2012 року скорочена на 30 суб’єктів господарської діяльності.
Голова ДПС у Кіровоградській області наголосив, що з 1 лютого 2012 року Державна податкова адміністрація у Кіровоградській області реорганізована у Державну податкову службу у Кіровоградській області. Це відбулося в рамках виконання Програми економічних реформ на 2010-2014 роки і має на меті перетворення ДПС у якісну сервісну службу для платників податків.
З цією метою на базі Кіровоградської ОДПІ планується створення сервісного центру для поки що місцевих платників. Це робиться для того, аби кожен з них міг в одному місці здати податкову звітність, отримати документи дозвільного характеру, та проконсультуватись із податковим інспектором щодо порядку сплати того чи іншого податку. Подібні сервісні центри згодом з’являться і при інших податкових інспекціях Кіровоградської області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool