Ігор Василенко: Головне не прозорі двері, а прозорість процедур надання адмінпослуг

Жовтень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

У Кіровограді триває реконструкція приміщення Кіровоградської міської ради, де буде впроаджено перший етап реалізації проекту Центр надання адміністративних послуг. Не зважаючи на те, що фінансування проекту має здійснюватись головним чином з державного бюджету, жодної копійки від держави місто ще не отримало

  Ремонтні роботи ведуться за кошти міського бюджету, у якому передбачено для цього 290 тисяч гривень.
«Для нас головним є забезпечення прозорості процедур надання адмінпослуг мешканцям міста і можливістьі їх постійного контролю, а не будівництво офісу з прозорими дверима», - наголосив під час прес – конференції у міській раді заступник міського голови Ігор Василенко, коментуючи ряд критичних публікацій з цього питання у інтернет – виданнях.
Реалізація проекту передбачає два етапи, відзначив Ігор Василенко. На першому, який планується завершити до 1 листопада поточного року, у приміщенні міської ради запрацює Дозвільний центр, який буде розміщено у 126 кабінеті, зручному для відвідувачів і для надавачів послуг. Другий етап, який завершиться у кінці 2012 року, дозволить впровадити сучасні системи електронного документообігу, системи керування чергами, електронні термінали, веб – портал. Кіровоградці через Інтернет зможутть контролювати всі процедури і етапи проходження їхніх заяв.
Ігор Василенко повідомив, що міська рада, відповідно до доручення Президента України, відправила необхідні бюджетні запити на фінансування двох етапів проекту. У 2011 році з державного бюджету має бути профінансовано 3,17 мільйона гривень, а у 2012 – 744 тисячі. Проте, якщо кошти на наступний рік уже передбачені у проекті бюджету країни на 2012 рік, то порядок фінасування ЦНАПу у поточному році до кінця не визначений.

фото Ігоря Філіпенка.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool