ID-картка обов'язковий документ для реєстрації на ЗНО

Лютий 03, 2020 | Новини | Переглядів: 618 | Коментарі: 0

 З 3 лютого 2020 року розпочинається реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання. Однією з обов’язкових умов для реєстрації є подача учасником вступного випробування документа, що посвідчує його особу (ця вимога встановлена наказом Міністерства освіти і науки України).

Для громадян України, яким виповнилося 14 років, документом, що посвідчує особу власника та підтверджує громадянство України, є ID-картка.

В Управлінні Державної міграційної служби у Кіровоградській області звертають увагу, що для отримання документа необхідно звернутись до районного підрозділу Міграційної служби або центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) за зареєстрованим або фактичних місцем проживання. Вперше паспорт оформлюється безкоштовно та видається не пізніше ніж через 20 робочих днів з дня оформлення заяви-анкети для його отримання.

Іноземці та особи без громадянства для реєстрації на ЗНО подають копію паспортного або іншого документа, що посвідчує особу. Детальну інформацію з цього питання можна отримати у регіональних центрах оцінювання якості освіти.

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool