І знову смерть після спільного розпиття спиртного

Липень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1536 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 49-річного місцевого жителя. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Близько 23 години у п’ятницю до міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля одного із будинків відбувається бійка між двома чоловіками.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Одного із учасників конфлікту, 51-річного олександрійця, правоохоронці виявили у стані алкогольного сп’яніння та з численними тілесними ушкодженнями голови і тулуба. Зважаючи на тяжкий стан чоловіка, його терміново було доставлено до міської лікарні та госпіталізовано до реанімаційного відділення.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився місцевий житель, який розпивав з потерпілим спиртні напої, а потім, посварившись з ним, жорстоко побив свого «товариша по чарці».
Через добу після пригоди, не приходячи до тями, потерпілий від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні лікарні.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що спричинило смерть потерпілого), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool