І знову кредитна спілка

Травень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 2019 | Коментарі: 1

Кіровоградські податківці виявили факти легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, яке здійснювали службові особи кредитної спілки. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Співробітники податкової міліції Новоукраїнської МДПІ викрили факт легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, яке протягом тривалого часу здійснювали службові особи кредитної спілки. Як виявилося, зловживаючи довірою громадян, махінатори з Ульяновки вдалися до простої схеми отримання легких прибутків.

Ще у липні минулого року закінчився термін дії ліцензії Держфінпослуг, що давала право на залучення внесків на депозитні рахунки ульяновської кредитної спілки. Та це не перешкодило її власникам отримувати готівкові кошти, які місцеві жителі, сліпо довіряючи, їм приносили.

Умисно вводячи в оману жителів Ульяновки, службові особи кредитної спілки повідомляли громадянам неправдиві відомості щодо законності своєї діяльності та, зловживаючи їх довірою, на підставі договорів про депозитні вклади, приймали від них готівкові кошти. Продовжуючи свої злочинні дії, вони надавали кредити іншим особам, при цьому отримуючи непогані відсотки. Таким чином, зазначені службові особи здійснювали легалізацію коштів, одержаних обманним, злочинним шляхом.

За даним фактом прокуратурою Ульяновського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.209 Кримінального кодексу України. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool