Хто розсекретить генплани міст Кіровоградщини?

Грудень 15, 2011 | Новини | Переглядів: 1286 | Коментарі: 0

19-го грудня, в понеділок, об 13.00 у приміщенні Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Кіровоградської ОДА (за адресою вул. Карла Маркса, 55) експерти з питань містобудування, представники місцевої влади та громадськості шукатимуть відповідь на це питання.

Згідно з даними моніторингового дослідження доступності для громадян генеральних планів міст України, жодне зі 196 охоплених моніторингом міст не запропонувало для ознайомлення якісну та повноцінну копію генерального плану або його картографічної складової, що суперечить чинному законодавству.

Про стан цієї ситуації на Кіровоградщині в понеділок розкажуть експерти Східноукраїнського центру громадських ініціатив (СЦГІ), які протягом двох років проводили згадане дослідження. В ході обговорення планується знайти можливості вирішення проблеми спільними зусиллями місцевої влади та громадськості.

Зокрема, будуть представлені результати моніторингу доступності генпланів чотирьох міст Кіровоградської області: Кіровограда, Знам'янки, Олександрії та Світловодська.

Захід відбуватиметься в рамках проекту «Через доступ до генеральних планів – до містобудування без корупції», який реалізує Східноукраїнський центр громадських ініціатив за фінансової підтримки програми «Верховенство права» Міжнародного Фонду «Відродження».

Презентація в Кіровограді відбуватиметься за підтримки Творче об'єднання «ТОРО».

Захід відбудеться:

19 грудня 2011 року об 13.00 вул. Карла Маркса, 55
Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств та організацій, установ та організацій Кіровоградської ОДА

Контакти:
Східноукраїнський центр громадських ініціатив
Володимир Щербаченко
тел. 067 640 94 40

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool