Хресна хода відбулась у Кіровограді

Квітень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1216 | Коментарі: 0

30 березня релігійна громада Римсько-католицької парафії Святого Духа Одесько-Сімферопольської дієцезії з нагоди Великого посту проводила хресну ходу.

Рух колони розпочався о 17.05 і здійснювався від костьолу Святого Духа РКЦ по вулицях Дворцовій, А.Тарковського, Дзержинського, Пашутінській, Дворцовій і в зворотньому напрямку до костьолу.
Після ходи було відслужено спільне богослужіння.
У заходах взяли участь: єпископ Одесько-Сімферопольської дієцезії Броніслав Бернацький, настоятель костьолу Святого Духа РКЦ Й.Павлюк, адміністратор парафії Різдва Святого Івана Хрестителя УГКЦ І.Третяк, пастори релігійних громад Церкви Божої “Жива Надія” М.Литвин, “Відродження” А.Юрченко, Повного Євангелія “Посольство Боже”, ХВЄ, віруючі РКЦ, УГКЦ, протестантських релігійних громад.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool