Хмельницький: з вікна 7 поверху випала 4-річна дитина

Червень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1075 | Коментарі: 0

2 червня о 20:55 до 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький надійшло повідомлення, про те, що по вул. Ковпака, буд. 12, з вікна 7 поверху житлового будинку випав 4-річний хлопчик.

 

Зі слів вітчима, о 20:00 дитина заснула, і він вирішив сходити до магазину. Через 50 хвилин чоловік повернувся додому і помітив, що хлопчика в кімнаті немає, а поблизу відкритого вікна стоїть стілець. Чоловік виглянув у вікно і побачив під будинком швидку медичну допомогу.

 

У результаті падіння хлопчик отримав політравми, забій головного мозку та каретою швидкої допомоги був транспортований до Хмельницької міської дитячої лікарні. Стан дитини середньої важкості. На даний час правоохоронними органами проводиться розслідування по даному факту, повідомляє сайт ДСНС України.

Держслужба України з надзвичайних ситуацій звертається до батьків – на залишайте дітей без нагляду. Цим ви врятуєте їх життя!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool