Хід розслідування аварії на переїзді біля Власівки на контролі прокуратури Кіровоградщини

Березень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

За фактом аварії на залізничному переїзді, в результаті якої загинуло троє осіб, розпочато кримінальні провадження.

Подія трапилась 9 березня на залізничному переїзді, розташованому в межах населеного пункту Власівка, Світловодського району. Водій маршрутки, здійснюючи рейс «Світловодськ-Кременчук», не виконавши вимоги дорожнього знаку «Проїзд без зупинки заборонено», виїхав на залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора та допустив зіткнення з диспетчерським тепловозом.
На момент дорожньо-транспортної пригоди в салоні автомобіля окрім водія знаходилось 10 пасажирів. В результаті ДТП троє пасажирів загинули, ще четверо зазнали травм різного ступеню тяжкості.
Наразі за даним фактом слідчим відділом Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області розпочато кримінальне провадження, відомості про правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Водія пасажирського мікроавтобусу затримано.
Окрім того, слідчим відділом лінійного відділу УМВС України на станції Кременчук Південної залізниці за фактом порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту розпочато кримінальне провадження, відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Процесуальне керівництво здійснює Знам’янська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері.
Хід досудового розслідування у зазначених кримінальних провадженнях прокуратурою області взято на контроль.
 

Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool